fbpx

Algemene Voorwaarden 

Deze algemene voorwaarden (“Voorwaarden”) zijn van toepassing op het gebruik van de website www.jmfruitpakketten.nl. Door de Website te gebruiken, stem je in met deze Voorwaarden.

1. Gebruiksvoorwaarden: a. Je stemt ermee in de Website alleen te gebruiken voor wettige doeleinden. b. Het is niet toegestaan om de Website te gebruiken op een manier die de goede werking, beveiliging of beschikbaarheid van de Website kan beïnvloeden.

2. Privacybeleid: a. Ons Privacybeleid regelt het verzamelen, gebruiken en delen van jouw persoonlijke informatie. Door de Website te gebruiken, stem je in met ons Privacybeleid.

3. Intellectueel Eigendom: a. Alle inhoud op de Website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s en software, is ons eigendom of in licentie gegeven aan ons en is beschermd door auteursrecht en andere wetten betreffende intellectueel eigendom.

4. Aansprakelijkheid: a. Wij streven ernaar om accurate en actuele informatie te verstrekken, maar wij zijn niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid of actualiteit van de verstrekte informatie.

5. Wijzigingen: a. Wij behouden ons het recht voor om deze Voorwaarden op elk moment te wijzigen. Het is jouw verantwoordelijkheid om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

6. Toepasselijk Recht: a. Deze Voorwaarden vallen onder de wetten van [Land] en eventuele geschillen vallen onder de exclusieve jurisdictie van de bevoegde rechtbanken in [Plaats].

Wij hanteren duidelijke voorwaarden:

Eigenlijk zijn de algemene voorwaarden van ons heel eenvoudig: je kiest een pakket, en wij leveren eenmalig, wekelijks of 1 keer in de twee weken het pakket gratis bij je af in Hoorn en omstreken (buiten deze regio rekenen we €6.95 bezorgkosten). Wil je er tijdelijk of helemaal mee stoppen, dan is dat geen probleem.

Stuur ons een e-mail met de datum dat je wilt stoppen, en dan wordt de levering, indien gewenst, tijdelijk of geheel gestopt.

Betaling: Bij een wekelijkse bezorging of 1 keer per 2 weken hanteren wij een flexibele abonnementsvorm die te allen tijde opzegbaar is.

De betaling van de fruitbox gaat de eerste keer met de door u gekozen betaling. U blijft bij elke bezorging de keuze houden over hoe u wenst te betalen. Indien je tijdelijk de betaling wilt stoppen ivm met vakantie, of helemaal wilt stoppen, mail ons dan 1 week van tevoren en wij maken het in orde.

Prijzen: JM Fruitpakketten koopt uw producten vrijwel iedere dag vers in. Prijzen van groente en fruit kunnen fluctueren. Hierdoor is het mogelijk dat de verkoopprijzen af en toe worden aangepast. Geen zorgen: de prijs die op de website wordt aangegeven is de juiste.

Bezorging: Wij bezorgen op diverse dagen van de week, in overleg met u. Wil je dat we de doos bij de buren afleveren of ergens in een schuurtje zetten, dan kun je dat aangeven op het afrekenscherm.

Pakketten buiten de regio Hoorn kunnen tot woensdagavond besteld worden, deze gaan donderdag met de pakketpost mee. De aflevering is dan vrijdag of zaterdag.

Heel simpel: Eigenlijk is het heel simpel en zit je nergens aan vast. Je hebt geen verplichtingen want daar houden wij zelf ook niet van!

Nog vragen? Bel 06-20006402 of mail ons jan@jmfruitpakketten.nl