fbpx

Bedrijfsfruit ook
bij jou op kantoor

Zorg voor een gezonde werkvloer

Uit onderzoek is gebleken dat als mensen dagelijks twee stuks fruit eten dit resulteerde in een betere concentratie en prestatie op de werkvloer. Onze missie is om deze gedachte te verspreiden. Wij bezorgen wekelijks kwaliteitsfruit bij bedrijven in de regio Westfriesland.

Nog niet helemaal overtuigd van de voordelen van onze diensten? hier nog een paar voordelen op een rij:

Fiscaal aftrekbaar

De kosten voor het verstrekken van fruit dat wordt genuttigd tijdens werktijd zijn voor u als ondernemer ook fiscaal aftrekbaar! Het toejuichen van een gezonde levensstijl van uw medewerkers wordt zo niet belast.

Gezonde uitstraling

Een goed gevulde fruitkist bij de receptie, bij bijeenkomsten, lunches, meetings of bij de koffieautomaat creëert op een simpele manier een frisse en gezonde uitstraling van het bedrijf.

Eenvoudige administratie

JM Fruitpakketten houdt van gemak. Wij factureren maandelijks, dus altijd een goed overzicht van de kosten.

Flexibel abonnement

Bij JM Fruitpakketten werken met flexibele abonnementen. Dit is kortgezegd een contract waar je ten alle tijden onderuit kan. Dus er is geen opzegtermijn of andere verplichtingen bij ons.

Nieuw!

Displays op maat gemaakt voor uw bedrijf. Eventueel toegevoegd met eigen logo en teksten.

display

Andere diensten:

Relatiegeschenken en fruitmanden:

Een fruitmand of fruitbox bestellen voor een collega? Dit kan eenvoudig en snel via onze webshop. Wilt u meerdere relatiegeschenken laten maken? Dan kunt u het beste direct telefonisch contact opnemen met Jan: 0620006402

Smoothie / Foodtruck

Organiseer je een gezondheidsdag of wil je collega’s een keer trakteren? Wij bieden ook verschillende concepten aan met gezonde snacks. We kunnen de producten bij u bezorgen maar we kunnen ook bijvoorbeeld smoothies of salades op locatie maken en serveren.