fbpx

Start met werkfruit en ontdek de voordelen!

Bij JM Fruitpakketten maken we het bestellen van werkfruit niet alleen eenvoudig, maar ook heerlijk gezond. Profiteer van de voordelen zoals verhoogde productiviteit, gezondere werknemers en een positieve werksfeer. Kies voor ons bedrijf en ontdek hoe werkfruit niet alleen gunstig is voor de gezondheid, maar ook bijdraagt aan het welzijn en succes van jouw bedrijf.

Video afspelen
Video afspelen

Waarom nog wachten?

Duik in de gezonde vibes en bestel vandaag nog werkfruit bij JM Fruitpakketten! Verhoog de productiviteit, houd je team gezond en laat die positieve werksfeer maar komen. Bij ons ontvang je niet alleen het beste fruit, maar geniet je ook van flexibele bestelmogelijkheden en duurzame presentatie. En weet je wat? Werkfruit is zelfs fiscaal aftrekbaar! 

Wat onze klanten zeggen:

Poeliersbedrijf Hoorn -

“Wij ontvangen wekelijks heerlijk vers fruit van Jan. Sindsdien eten we veel meer fruit, mede omdat het er zo uitnodigend uitziet. Zeer tevreden over de service!”

Reclamebureau Medemblik -

“Bij JM Fruitpakketten een fruitmand voor collega’s besteld. Keurig verzorgd met handgeschreven kaartje. Enthousiaste reacties ontvangen – ‘Wat een mooi kistje fruit!’ Zeer tevreden!”

Aannemersbedrijf Wognum -

“Bij ons op kantoor genieten we wekelijks van heerlijk vers fruit, keurig geleverd door JM Fruitpakketten. De kwaliteit is top en het is echt een aanrader voor een gezonde en smakelijke toevoeging aan onze werkomgeving.”

Duurzaam, lokaal & Kwaliteit

Bij JM Fruitpakketten hebben we oog voor het milieu, telen met respect voor de natuur en onze samenleving. Daarom zorgen wij ervoor dat ons bedrijfsproces op een zo’n duurzaam mogelijke manier is ingericht. Wil jij vers fruit op kantoor of op het werk? Wij onderscheiden ons met Werkfruit door niet alleen het lekkerste fruit aan te bieden, maar ons fruit wordt ook op een zo’n duurzaam mogelijke manier geteeld, verpakt en geleverd bij onze klant.