fbpx

Het beste fruit thuisbezorgd
én geleverd op kantoor!

Het beste fruit ook bij jou gebracht!

Volg deze 3 simpele stappen voor werkfruit

Stappenplan Deel 2

Fruit is natuurlijk lekker en gezond. Hoe fijn is het als dit wordt bezorgd op kantoor door een lokale leverancier? In samenwerking met fruittelers uit de regio leveren wij werkfruit ook bij jullie bedrijf. We denken graag met u mee en leveren fruit van de beste kwaliteit. En doen dit met veel plezier en passie.

Eetgedrag en corona

Besteden Nederlanders met alle coronamaatregelen juist meer aandacht aan hun gezondheid door bijvoorbeeld gezond te eten of hun weerstand te verhogen? Of voelen zij zich

Lees verder »

Jan Meerlo

Oprichter JM Fruitpakketten

”Wij werken het liefst met zoveel mogelijk producten uit de eigen regio. Appels, peren, pruimen, wortels, aardbeien en nog veel meer producten nemen wij af van onze vaste telers uit Westfriesland. Dagvers en heel erg gezond.

Bij het samenstellen van onze fruitpakketten  gebruiken we geen onnodig verpakkingsmateriaal en werken we met recyclebaar materiaal. Voor het milieu is het eten van seizoensfruit uit je eigen regio het beste. Alle vruchten die bij ons binnenkomen worden eerst nauwkeurig gekeurd.’’

Jan Meerlo

Favoriete blogs


Schoolfruit of fruit op de BSO?

Wat doen we nog meer?

Fruitbox voor thuiswerkers

Een fruitmand of fruitbox bestellen voor een collega die thuis werkt? Deze bezorgen wij in de hele regio Westfriesland. Ook voegen we jouw persoonlijke boodschap toe aan de box. Klik op de box voor meer informatie of bel Jan: 0620006402.

Webshop voor particulieren

Woon je in Hoorn, Zwaag, Blokker of Hem? Dan brengen wij fruit ook langs bij jouw thuis. Bestellen kan vanaf €12,50 en bezorging is gratis. Naast citrus, appels en bananen hebben we nog veel meer. Onder andere: aardbeien, wilde perziken, kersen,  mango’s, meloenen en aardappels. 

foodtruck smoothies

Smoothies op het werk?

We bezorgen of serveren ook smoothies en fruitsalades op kantoor